Този сайт, както и свързаната към него онлайн система, може да се ползва от всички, като платените услуги могат да се ползват от физически и юридически лица, заплатили за съответната услуга.

Услугите в Turizam-bg.com се предоставят за ползване срещу платен абонамент, важащ за определен период от време. Таксата за използването на пълните възможности на нашия бизнес портал с българските туристически обекти зависи от договорените условия между Turizam-bg.com и нашите бизнес партньори и представители. За повече информация относно услугите и абонаментните планове и пакетни цени, можете да се свържете с нас или с някой от нашите бизнес партньори.

Съдържанието и функционалността на този сайт /включително текстове, графики, икони, изображения, както и тяхната подредба/, както и прилежащата му онлайн система са собственост на Turizam-bg.comВсички права са запазени, като всяка злоупотреба и неоторизирано използване на информацията, публикувана на сайта, както и копирането, преотстъпването и разпространението на съдържание от сайта или сорс кода и системата без изричното съгласие на Turizam-bg.com са забранени, а нарушителите ще бъдат подведени под отговорност, съобразно Закона за Авторското Право и неговите производни. Turizam-bg.com не носи отговорност за публикуваните коментари от посетителите на сайта.